Aanmelden kan via ‘contact’

Het intake-consult
Na je aanmelding ontvang je van ons per e-mail een (digitaal) intake-formulier en een uitnodiging voor een intake-consult.

Alle gesprekken – dus ook het intake-consult – vinden uitsluitend plaats in onze praktijk te Beers, we bieden dus geen online-begeleiding. Onze dieptepsychologische methode is een expliciet interpersoonlijk proces en zowel onze persoonlijkheden als onze werkwijze blijken zich niet te lenen voor online werken.

Wij agenderen voor de intake 1,5 uur, net als ieder consult daarna. In het eerste half uur zijn wij (Jelmer en Marieke) samen aanwezig. Zo ontmoet je ons allebei en horen wij beiden je hulpvraag en de aanleiding daartoe uit de eerste hand.

Na ongeveer een half uur kun je besluiten om je begeleiding toch ergens anders te zoeken. Of mogelijk moeten wij tot de conclusie komen dat je andere hulp nodig hebt dan wij kunnen bieden. Dan verwijzen wij bijvoorbeeld naar de GGZ-psychotherapeut of  de psychiater. Je krijgt in beide gevallen geen factuur en daarmee wordt het consult kosteloos. Besluit je om je herstelproces bij ons en met ons aan te gaan, dan zet een van ons de intake en de start van je hersteltraject met je voort. Voor het intake-consult ontvang je een eerste factuur en het ‘Tikkie Zakelijk’ ten bedrage van €207,35  (Marieke’s half uur + Jelmer’s 1,5 uur á €124,40/u.). 

Voorkeur
In je aanmeldingsmail kun je noteren op welke dagen je naar ons toe kunt komen en welke tijden daarbij je voorkeur hebben, dan houden we daar rekening mee. Uiteraard geldt: hoe meer flexibiliteit je kunt bieden, hoe gemakkelijker wij een mogelijkheid in onze agenda vinden en hoe eerder je bij ons terecht kunt!