fbpx

Aanmelden kan via ‘contact’

Geen doorverwijzing of diagnose (DBC) nodig
U kunt zich bij ons aanmelden via contact. U hebt geen doorverwijzing van uw huisarts en geen ‘diagnose-behandelcode’ (DBC) nodig. Vergoeding is meestal gedeeltelijk (rond 40 euro) en komt uit de aanvullende polis.

Intake-consult
Na uw aanmelding ontvangt u van ons een (digitaal) intake-formulier en een uitnodiging voor een intake-consult. Alle consulten vinden plaats in ons centrum, we bieden geen online-gesprekken. Therapie is een uiterst persoonlijk proces en zowel onze persoonlijkheden als onze methode blijken zich niet te lenen voor online-consultatie. Wij reserveren voor de intake 1.5 uur. In het eerste half uur zijn wij (Jelmer en Marieke) samen aanwezig. Zo ontmoet u ons allebei en horen wij beiden uw hulpvraag en de aanleiding daartoe uit de eerste hand.

Na ongeveer een half uur kunt u besluiten om uw begeleiding toch ergens anders te zoeken. Of mogelijk moeten wij tot de conclusie komen dat u andere hulp nodig hebt dan wij kunnen bieden. U krijgt dan geen factuur en daarmee wordt het gesprek kosteloos. Besluit u om uw herstelproces bij ons aan te gaan, dan zetten we het intake-consult voort, met één van ons beiden.

Voorkeur
In uw aanmelding kunt vermelden op welke dagen u naar ons toe kunt komen en welke tijden daarbij uw voorkeur hebben, dan houden we daar rekening mee. Uiteraard geldt: hoe meer flexibiliteit u kunt bieden, hoe gemakkelijker we een plekje in onze agenda vinden en hoe eerder u bij ons terecht kunt.