fbpx

Sommige verzekeraars betalen een deel mee…

Onze tarieven in 2022

Particulieren
Honorarium per psychotherapeutisch consult – particulieren: €130,-.
Een consult bij Jelmer duurt een uur, bij Marieke tot anderhalf uur.

ZZP
Coaching of psychotherapie voor ZZP: €150,- (ex. btw) per uur (of per sessie bij Marieke). Door belastingaftrek gaan de netto kosten 30-40% omlaag.

Zakelijk
Ons zakelijk therapeutisch tarief is €175,- per uur, ex. btw.
Advies / CEO-consulting / MT-coaching/training: €245,- per uur.


Dagprogramma in de privékliniek

Het honorarium voor het dagprogramma binnen onze kleinschalige privékliniek voor psychotherapie bedraagt €150,- per uur. Jelmer en Marieke zijn dan de hele dag (6 uur) beschikbaar voor één of twee cliënten – niet meer. Dat maakt de begeleiding intensief en individueel. Een therapeutisch traject in de kliniek duurt 1 maand en is uitsluitend open voor jongeren en jongvolwassenen tussen 16 en 27 jaar. 

 

Vergoedingen.
Onze praktijk bestaat sinds 2011 en is aangesloten bij twee beroepsverenigingen (JVATN en RBCZ) die toezicht houden op de kwaliteit van onze dienstverlening. Om die reden vergoeden veel verzekeraars onze psychotherapeutische behandeling, meestal uit de aanvullende verzekering (dus niet uit de basisverzekering!). Ze vergoeden dan 30-50 euro per consult, maar het hangt af van de maatschappij die je hebt gekozen en de polis die daar je hebt afgesloten.

Met onderstaande gegevens kun je nagaan óf en hoeveel jouw polis meebetaalt. Je kunt daarbij zoeken op zowel de bedrijfsnaam als de praktijknaam/vestiging

bedrijfsnaam: Koinos Therapeia VOF
vestiging: Psychologenpraktijk ‘Het Vierde Pad’

agb-code Jelmer van Nimwegen:    90.100713
agb-code Marieke van Bakel:   90.111392
praktijkcode:    90.070261
geaccrediteerd lid beroepsvereniging JVATN 
registratienummer 14.007
aangesloten bij beroepsvereniging RBCZ
registratienr. 105020R

 

Mensen in dienst van een werkgever kunnen therapie/coaching vaak onderdeel maken van hun POP-traject (persoonlijk ontwikkeling plan), waarbij de werkgever de factuur in zijn geheel 0f gedeeltelijk betaalt.
Ook bij burn out is de werkgever vaak graag bereid te betalen voor een spoedige terugkeer.