fbpx

“Ik voel me weer sterk, ik kan weer verder!!!”

Anneke is 32, moeder van twee kinderen, 6 en 8 jaar. Ze werkt in de huisartsenpost van een ziekenhuis. Ze werd angstig in haar huwelijk, dat drie jaar geleden eindigde in een scheiding. Haar ex-man was dominant en schreeuwde tegen Anneke en de kinderen. hij was zeer agressief, maar sloeg niet. In het begin van de relatie was hij heel anders.

Ze werd bang van hem en later ook buiten en in de supermarkt en toen overal. Ze kreeg de diagnoses ‘agorafobie’ ofwel pleinvrees en gegeneraliseerde angst. Ze sliep slecht en was constant gestresst en heel vaak bang, zelfs als hij er niet was. Ze had nog net kracht genoeg om de scheiding door te zetten. Dat werd een hel, maar dat had ze achter de rug toen ze zich bij ons meldde met haar hulpvraag.

Ik kwam bij Jelmer en Marieke om te herstellen van mijn trauma, om emotioneel en mentaal sterker te worden. Natuurlijk wist ik dat het lastig kon zijn en ik wilde dat niet alleen doen.

De therapie heeft mij geholpen om sterker te worden. Jelmer gaf mij veel inzicht in hoe ik denk en met Marieke heb ik gewerkt aan de trauma’s die ik heb opgelopen in mijn huwelijk. Ik voel me nu veel beter, na 1,5 jaar therapie. Ik kan weer overal naar toe en de angsten zijn nu normale spanningen, zoals iedereen die wel eens heeft.

Ik werk weer en met mijn kinderen gaat het ook veel beter. Die hebben zeker geleden onder hun vader en dat het zo slecht ging met mij. Daar heb ik wel spijt van, maar daar is niks meer aan te doen.

Jelmer en Marieke dankjewel, jullie hebben me fantastisch geholpen, ik kan weer verder!