fbpx

Een andere visie kan verhelderend en heilzaam zijn…

Supervisie

Soms loop je vast in een casus. Dan kan een supervisie-consult uitkomst bieden. Daarin gaat het dan niet alleen over ‘Hoe nu verder met deze cliënt’, maar vooral ook ‘Wat in jou maakt dat juist deze cliënt zo lastig is voor jou?’. Daarmee trekken we niet alleen het therapeutisch proces in de cliënt weer vlot, maar voorkom je herhaling in de toekomst. 

Je kunt je aanmelden viacontact

 

Multidisciplinaire intervisie

Wij bieden groepjes van 4 tot 6 collega’s de gelegenheid om 6 keer per jaar met elkaar van gedachten te wisselen over het vak (psychologie, coaching en training). Wij zorgen voor een programma met een thema, een (korte) presentatie en de inwendige mens.

In beginsel op een avond (19.00u tot 22.00u) of op een zaterdagmorgen (10.00u – 13.00u.)

Je kunt je aanmelden viacontact


Collegiaal consult

Wekelijks consulteren tientallen cliënten jou. Maar met wie praat jij…? Met je supervisor gaat het vooral over de casussen – maar waar kun jij terecht met je eigen proces? Of met lastigheden die je met je eigen supervisor liever niet bespreekt?

Vanuit mijn positie als jungiaans analytisch dieptepsycholoog kijk ik vaak nét even anders naar persoonlijke en professionele ontwikkeling dan je gewend bent. Juist psychologen, coaches en trainers met een andere methodische achtergrond hebben baat bij een collegiaal consult.

Je kunt je aanmelden viacontact