Vierde Pad Relatie-APK

Iedere relatie vertoont ‘slijtage’ in de loop der jaren. Soms door sleur, soms juist door heftige emoties. Of een maar deels verwerkte relationele crisis. Dan kan een ‘Vierde Pad Relatie-APK’ uitkomst bieden. Zeven sessies in drie maanden om systematisch de belangrijkste gebieden van de relatie te onderzoeken en te verbeteren.

In 7 consulten verspreid over drie maanden weken (dus om de twee weken) werken jullie aan de relatie, met het gemeenschappelijke doel om de kwaliteit van de relatie te verbeteren. Voor koppels in een relatiecrisis, waarbij al sprake is van een mogelijke scheiding, is deze APK niet geschikt. Als beide partners in die crisis nog een serieuze poging willen doen  om de relatie te ‘redden’, kies dan voor ons programma ‘RelatieRescue’.

Een consult bestaat uit een gezamenlijk gesprek met Jelmer en Marieke (ongeveer een uur), een individueel gesprek van 30 minuten en daarna een korte terugkoppeling, ongeveer een kwartiertje met z’n vieren. Jullie krijgen aandachtspunten en praktische oefeningen mee in de twee weken tussen de sessies.

Kosten
Intakegesprek: 1 uur 247,30 incl. btw
Relatie-APK: 7 sessies van 1,5 – 2 uur: €1050,- p.p. incl.btw

Vergoeding / belasting
Relatietherapie wordt door de zorgverzekeraar niet vergoed. Als een van jullie beiden zelfstandig ondernemer is, kan de coaching opgevoerd worden als aftrekpost op de belasting. Met de teruggave van de btw wordt ongeveer de helft van de kosten betaald door de Belastingdienst…