fbpx

Alle ruimte voor natuurlijk psychisch herstel…

Psychotherapeutisch dagprogramma’s

Wachten op een intake, behandeling of opname bij de GGZ kan maanden duren. Als je in psychische nood bent, zoek je snel een oplossing. Psychologenpraktijk ‘Het Vierde Pad’ helpt snel en grondig, met psychotherapeutische dagprogramma’s.

Intake binnen drie dagen
Als je last hebt van  angsten, verlies van contact met de werkelijkheid of gevoel van leegte en zinloosheid, dan wil je daar vanaf. Dan wil je niet lang wachten. In onze praktijk hebben we tijd of máken we tijd voor jou. Je krijgt binnen drie dagen een intakegesprek – overdag en als dat niet kan maken we tijd voor je in de avond. Als snelheid geboden is, dan doen we wat nodig is.

Natuurlijk psychisch herstel
Het Vierde Pad biedt je psychotherapeutische dagprogramma’s. We streven naar natuurlijk psychisch herstel, omdat dat op de lange termijn veel stabieler blijkt te zijn.  We geloven sterk in het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. En we geloven in het genezend effect van de groep: samen werken versnelt het herstelproces.

1, 2 of 3 dagen intensieve begeleiding
Afhankelijk van de situatie kun je 1, 2 of 3 dagen deelnemen aan onze therapeutische dagprogramma’s. We werken met het lichaam in onze gym, maar ook buiten, in de bossen van Landgoed De Ossenbroek. De  emoties krijg je in beeld en onder controle bij de expressieve therapie. Je denken komt aan bod tijdens de dieptepsychologische gesprekstherapie, de sociale vaardigheden bij de groepstherapie en bij de gezamenlijke maaltijd. De spirituele aspecten zijn je talenten, idealen en inspiratiebronnen, kunstbeleving, meditatie en bewust aanwezig zijn in de natuur.