fbpx

Alle ruimte voor natuurlijk psychisch herstel…

Psychotherapeutisch dagprogramma’s

Wachten op een intake, behandeling of opname bij de GGZ kan maanden duren. Als je in psychische nood bent, zoek je snel een oplossing. Psychologenpraktijk ‘Het Vierde Pad’ helpt snel en grondig, met psychotherapeutische dagdeel-programma’s.

Intake binnen drie dagen
Als je last hebt van  angsten, verlies van contact met de werkelijkheid of gevoel van leegte en zinloosheid, dan wil je daar vanaf. Dan wil je niet lang wachten. In onze praktijk hebben we tijd of máken we tijd voor jou. Je krijgt binnen drie dagen een intakegesprek – overdag en als dat niet kan maken we tijd voor je in de avond. Als snelheid geboden is, dan doen we wat nodig is.

Natuurlijk psychisch herstel
Het Vierde Pad biedt je psychotherapeutische dagdeel-programma’s. We streven naar natuurlijk psychisch herstel, omdat dat op de lange termijn veel stabieler blijkt te zijn. We zijn overtuigd van de kracht van het zelfhelend vermogen, zowel van het lichaam als de ziel en de geest. En we geloven in het genezend effect van de groep: samen werken versnelt het herstelproces.

1, 2 of 3 dagen begeleiding
Afhankelijk van de ernst van de situatie kun je kiezen voor 1, 2 of 3 dagen begeleiding door deel te nemen aan ons therapeutische dagdeel-programma. We werken met het lichaam in onze gym, maar ook buiten, in de bossen van Landgoed De Ossenbroek. De storende emoties krijg je in beeld en onder controle bij de expressieve therapie. Je ontspoorde denken komt aan bod tijdens de dieptepsychologische gesprekstherapie, de sociale vaardigheden bij de groepstherapie. De spirituele aspecten zijn je talenten, idealen en inspiratiebronnen, kunstbeleving, meditatie en bewust aanwezig zijn in de natuur.