fbpx

Entertainende presentatie ‘Op zoek naar de Ultieme (ondernemer/leraar/verkoper/manager…etc.) in jezelf.

Het Vierde Pad naar de Ultieme …
(ondernemer, directeur, verkoper, leraar, etc…)

Het Vierde Pad beschrijft een ontwikkelingsweg – zowel persoonlijk als professioneel. Wil je sneller vorderen in je groei naar succes? Het Vierde Pad helpt je en in deze interactieve presentatie ga je op zoek naar de Ultieme Ondernemer / Leraar / Verkoper / Therapeut (enz.) in jezelf. 

Je gaat woorden geven aan wat je hoogste ambitie is. Beelden vormen bij wie je wilt zijn. Leren hoe je dat Archetype in jezelf kunt vinden.

Je leert op een maximale manier te profiteren van het Collectief Geheugen ofwel een Egregore. Ik zal je de valkuilen wijzen – want zo’n hoog doel nastreven is niet zonder risico’s.

Ik leer je hoe je Het Vierde Pad kunt gebruiken als navigatieinstrument, als motor en als aanjager van het transformatieproces waarin je terecht komt als je zo hoog mikt.

Voor groepen, bij ons in Veenendaal, of in company.

Voor Ondernemersverenigingen een energieke motivational speakers-presentatie met snelle humor en onverwachte eyeopeners. En vooral: de volgende dag al toepasbaar. Want: het zit allemaal al in je – je hoeft het alleen maar te ontdekken en te ontwikkelen!