fbpx

Entertainende presentatie ‘Op zoek naar de Ultieme (ondernemer/leraar/verkoper/manager…etc.) in jezelf.

Het Vierde Pad naar de Ultieme …
(ondernemer, directeur, verkoper, leraar, etc…)

Het Vierde Pad beschrijft een ontwikkelingsweg – zowel persoonlijk als professioneel. Wil je sneller vorderen in je groei naar succes? Het Vierde Pad helpt je en in deze interactieve presentatie help ik je de Ultieme Ondernemer / Leraar / Verkoper / Therapeut (enz.) in jezelf te vinden. 

Je gaat woorden geven aan je hoogste ambitie. Beelden vormen bij wie je wilt zijn. Leren hoe je het krachtigste Archetype in jezelf kunt vinden.

Je leert op een maximale manier te profiteren van het collectief onbewuste. Ik zal je de valkuilen wijzen – want zo’n hoog doel nastreven kent ook risico’s.

Ik leer je hoe je Het Vierde Pad kunt gebruiken als navigatieinstrument, als motor en aanjager van het transformatieproces waarin je terechtkomt als je hoog mikt.

Voor groepen, bij ons op het Landgoed Ossenbroek te Beers (NB), of bij u – ‘in company’.

Voor Ondernemersverenigingen een energieke motivational speakers-presentatie met snelle humor en onverwachte eyeopeners. En vooral: de volgende dag al toepasbaar. Want het zit allemaal al in je – je hoeft het alleen maar te ont-dekken en te ont-wikkelen!