fbpx

Praktijk op ‘Landgoed De Ossenbroek’

Je staat op een lange wachtlijst voor (deeltijd)opname bij GGZ

 

Hulp op korte termijn
Je huisarts heeft je aangemeld bij de GGZ, misschien vanwege depresssie, burnout of angst, maar vier tot zes weken wachten op de intake en daarna nog 10 weken wachten op de eerste afspraak zie je niet zitten.
Centrum voor Natuurlijk psychisch Herstel ‘Het Vierde Pad’ is een kleinschalige en dus hoogwaardige psychologenpraktijk, met het accent op persoonlijke aandacht. 

Natuurlijk psychisch beter worden

Op Het Vierde Pad werken we liefst zonder pillen – als dat kan. Soms kan het niet. Dan is het allemaal zó ver uit de hand gelopen dat het niet meer zonder noodmaatregelen kan. Dan zijn kalmerende middelen nodig, of antipsychotica. Maar dat is een kleine minderheid. In Finland werkt men al meer dan 25 jaar op deze manier. Met groot succes: 85% komt nooit meer terug. Natuurlijk Psychisch Herstel kán!

Methode: integrale therapie

Integrale therapie is erop gericht om in álle aspecten van het leven van een mens een nieuw en gezond evenwicht te vinden. Fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal én spiritueel. Het Vierde Pad  begeleidt je op al deze terreinen van het leven. We werken nooit alleen maar aan symptomen, want dat heeft op de lange termijn geen zin. Dan onderdruk je alles wat er nu is. Wij helpen je om de wortel van het probleem op te lossen – dan blijft het weg!