boek 'De Alchemie van coaching, training en therapie'

Jelmer’s boek ‘De Alchemie van Coaching, Training & Therapie’ is eindelijk verkrijgbaar!

Boek:

 ‘De Alchemie van Coaching, Training & Therapie’

De Alchemie van Coaching, Training & Therapie biedt coaches, trainers en therapeuten een procesgerichte methode voor de begeleiding van cliënten in hun persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Het systeem geeft houvast in het complexe en vaak chaotische proces van heel-wording.

 De alchemistische methode is op het omslag afgebeeld als de buitenste ring van ‘Het Vierde Pad van Transformatie’. Schrijver, psycholoog en jungiaans therapeut Jelmer van Nimwegen ontwikkelde het schema in eerste instantie als hulpmiddel voor zichzelf. 

Het is intussen een aanvulling en een verrijking gebleken voor veel hulp- en zorgverleners, met zeer diverse achtergronden en opleidingen. Ook voor de individuele zoeker naar persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei is het boek een betrouwbare gids op het levenspad. 

De basis van de visie ligt bij de alchemisten, die onedele metalen wilden transformeren naar goud. De transformatie die coaches, trainers en therapeuten nastreven is een psychische. Van angst naar vertrouwen, van verdriet naar vreugde, van depressie naar energieke opgewektheid. En dan, uiteindelijk, van een lage staat van bewustzijn naar de hoogste staten van blijvende verlichting en geluk.

Een aanrader voor ambitieuze coaches, trainers en therapeuten!

Bestel het boek á 13,50 (plus verzendkosten), via ‘contact‘.
Afhalen kan uiteraard ook.